0

Μπορεί το αναδιπλούμενο διαμέρισμα στο Μανχάταν να κοστίζει περίπου 500.000 δολάρια, ωστό απ’ ό,τι θα δείτε στη συνέχεια μπορείκα να αξίζει τα λεφτά του! Ο λόγος για ένα...
στούντιο 40 τετραγωνικών μέτρων που αναμορφώνεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με 4 υπνοδωμάτια, γραφείο, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο, ικανό να χωρέσει μέχρι και πάρτι πολλών ατόμων! Ο Eric Schneider αγόρασε το 2005 ένα διαμέρισμα μόλις 40 τ.μ. με πολύ μικρή κουζίνα στο Upper West Side του Μανχάταν για 235.000 δολάρια.

Ωστόσο ο χώρος ήταν πολύ άβολος και δεν χωρούσε με τίποτα τα πράγματά του. Τότε ήταν που απευθύνθηκε στους αρχιτέκτονες Michael Chen και Kari Anderson και τους ζήτησε να κάνουν κάτι για να μεγιστοποιήσουν το χώρο. Η λύση βρέθηκε στην… αναδίπλωση χώρων, στη μετακίνηση τοίχων και επίπλων αλλά και στη λειτουργική τοποθέτησή τους. ‘Ετσι ο Eric απέκτησε σύντομα το διαμέρισμα των ονείρων του αλλά και όσοι ενδιαφέρονται ένα απίθανο μικροσκοπικό στούντιο που κάνει… θαύματα με τη διαρρύθμιση. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε.










http://perierga.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top