0

Όχι, δεν έχουμε συμπεριλάβει το ότι σου φτιάχνει... κεφάλι.Έχεις βαρεθεί να σε λένε μπεκρού επειδή έχεις μια μικρή κάβα στο σπίτι; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Άσε τους κακοπροαίρετους που δεν καταλαβαίνουν ότι θες πάντα να έχεις κάτι να προσφέρεις στους καλεσμένους σου ή στον ουρανίσκο σου όταν το έχεις ανάγκη.




"Πούλα" την κάβα για τις εναλλακτικές της χρήσεις. Ας ξεκινήσουμε με τη βότκα. Η οποία δεν κάνει μόνο καταπληκτικό το Kamikaze αλλά έχει κι άλλες χρήσεις λιγότερο... αλκοολικές. Τις βρήκαμε στο lifehack και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!
1. Απαλύνει τον πονόδοντο
Βάλε λίγο βότκα σε βαμβάκι και ακούμπησε το στο ούλο του δοντιού που πονάει. Μετά από λίγο θα δεις ότι ο πόνος θα μειωθεί.
2. Προσφέρει καθαρή αναπνοή
Ανακάτεψε μια μικρή ποσότητα βοτκας με λίγο νερό και πρόσθεσε 1-2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα. Άσε το μίγμα σε ένα μπουκάλι για μερικές μέρες και μετά χρησιμοποίησε το όπως ακριβώς θα έκανες με ένα στοματικό διάλυμα. Θα έχεις υπέροχη αναπνοή!
3. Διώχνει τα ζουζούνια





Αν δεν αντέχεις την έντονη μυρωδιά των εντομοαποθητικών, πες ναι στη βότκα. Ρίξε σε ένα μπουκάλι, πρόσθεσε λαδάκι λεβάντας και ρίξε στο σώμα σου. Ε, το πολύ πολύ να έρθει σε κάποιον να σε... πιει στο ποτήρι.
4. Καθαρίζει τα χέρια
Έχει υψηλά ποσοστά αλκόολ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταπληκτικό αντισηπτικό χεριών.
5. "Δυναμώνει" τα ξυραφάκια
Μην πετάς μετά την πρώτη χρήση το ξυραφάκι. Ξέπλυνε το και βάλτο να κάνει μπάνιο σε ένα ποτηράκι με λίγη βότκα. Θα καθαρίσει εντελώς και θα εμποδίσει τη σκουριά.
6. Καθαρίζει τζάμια
Αυτοσχέδιο καθαριστικό τζαμιών. Νερό και βότκα. Μην το πιεις. Ψέκασε λίγο στο τζάμι και καθάρισε. Κάνει τρομερή δουλειά.
7. Απομακρύνει την κακοσμία από τα παπούτσια
Και πάλι θα χρειαστείς ένα μπουκαλάκι σπρέι. Βάλε λίγη βότκα και ψέκασε στα παπούτσια που δε μυρίζουν καθόλου υπέροχα μετά το τρέξιμο ή το γυμναστήριο. Μετά βγάλ' τα στο μπαλκόνι. Μυρωδιές εξαφανίστηκαν!
8. Αφαιρεί τη μούχλα
Με σφουγγάρι και βότκα μπορείς να απομακρύνεις τη μούχλα που έχει βγει στον τοίχο και δε φεύγει με τίποτα.

ladylike.gr
26ecopages.blogspot.gr/2015/10/8.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Top